CNC Maskiner

Haas UMC 750 årgang 2017. CNC Maskine
5 akset Haas UMC 750

VP Tooling

CNC bearbejdning / CNC spåntagning er kendt for sin høje præcision og gentagelsesnøjagtighed og vi råder over flere forskellige avancerede CNC maskiner. Vi kan tilbyde CNC-produktion af næsten alt, inden for plast- komposit- gummi- og metal-bearbejdning inden for Drejning med roterende værktøjer. 3, 4 eller 5 akset Fræsning eller 4 akset Trådgnistning.

Erfaring

Vi har mange års erfaring inden for værktøjs-fremstilling, hvor det tit er 1-2-5 eller 10 stk. emner af samme slags vi fremstiller. Dette gør at vores set up er lavet til. at vi hurtig skal kunne skifte opstilling på maskinerne.

CNC Fræsning

Alle vores fræser har deres egne skruestiks og opspændingsudstyr,  så vi ikke skal rund og “låne” ved de andre fræser. Ikke mindst til vores 5 akset CNC fræser, har vi mange specielle opspændingsværkøjer og special skruestiks.

CNC Drejning

Til vores CNC- drejebænke har vi roterende værktøjer og råder over mange tilpasset klør og værktøjer, så vi ikke skal bruge en masse tid på opstillinger og tilpasning. Derfor er vi hurtig klar til næsten hvilken som helst opgave i næsten alle materialer.

CNC Trådgnist

På vores 4 akset trådgnister bruger vi et zero-point system. Dvs. at vi kan spænde næsten alt op, ved kun at skulle skrue få gange. Derved sparer vi meget opstillingstid og er derved hurtig i gang med at gniste på opgaven.

Vores CNC drejbænke og CNC fræser er opkoblet til Cam systemet Mastercam.

Vores Gnister er opkoblet til Cam systemet D-Cam Cut.

 

5 akset CNC Fræsning

4 akset CNC Trådgnist

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde inden for CNC-produktion af små serier, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 52 22 23 22

5 akset CNC Fræsning 4 akset CNC Trådgnist  

 

CNC

CNC er en forkortelse af Computer Numerical Control (Computerstyret Numerisk Kontrolleret). CNC styret maskiner er beregnet som produktions-maskiner, der ved hjælp af en computer kan fremstille meget ensartede, og komplekse dele.

CAM

I dag bruger man som regel CAM software (Computer Aided Manufacturing) til at lave programmeringen til maskines computer. Især ved meget komplekse emner, som vi ofte fremstiller i dag. Fordelen ved dette er, at man har en fuld simulering af programmet på computeren, og kan rette eventuelle fejl, inden de sker i maskinen.

Idag

Idag kan man næsten få alle slags produktions maskiner CNC Styret. Det kan være drejebænke, fræsere, laser-skærere, vand-skærere, gnist-maskiner, målemaskiner, rundslibere, planslibere, bukkemaskiner osv. Det helt store lige nu er 3D printere, som kan printe 3D i metal, plast, ler osv.