Snit og Stans

Snit og Stans

Metal emner fremstillet med Snit og Stanse værktøjer

Erfaring

Hos VP Tooling har vi mange års erfaring med fremstilling og vedligeholdelse af Snit- og Stanse værktøjer til metalindustrien.

Knowhow

Gennem en årrække har vi fået et stor knowhow og specialviden omkring avancerede Snit- og Stans værktøjer, kombineret i aluminium og hærdet stål. Vi kan derved holde vægten nede på værktøjerne, uden det går udover stabiliteten på værktøjet.

Belægning

Igennem tiden har vi fået oparbejdet, en stor erfaring indenfor belægning af sliddelen i værktøjerne. Belægningen afhænger af hvilken materiale værktøjet skal arbejde i. Med den rigtige belægning, får vi en række fordele på værktøjet. Højere produktions antal og derved øget standtid mellem services,  samt hurtigere rengøring og vedligeholdelse på værktøjet. Derved ender vi med en meget bedre økonomi på værktøjet og en lavere stykpris på de producerede emner.

Miljø

Mange af vores største kunder stiller større og større krav om, at alle smører-og renseprodukter vi bruger på værktøjerne er fødevare godkendte. Dette gøre det til et godt og miljø rigtigt sted, at får fremstillet og vedligeholdt værktøjer. Plus det også er mere sundt for vores team af værktøjsmager.

Nedbrud

Vi ved det er dyrt, at holde stille med et værktøj. Derfor har vi altid et stort lager, af hærdede plader i forskelligt værktøjs stål. Vi kan derfor hurtigt få dannet nye matricer, stempler o.s.v. Dette gør, at vi ofte kan have et værktøj i produktion indenfor 24 timer efter et nedbrud, selv med komplekse matricer og stempler.

Vi kan håndtere værktøjer på op til 8 tons.

Se billeder af snit- og stan- og træk-værktøjer her.

Følgesnit værktøj til rustfri
Dybtræk - værktøj til rustfri 3mm. plade
Vil du vide mere?

 

 

Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde inden for snit- & stanse værktøjer, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 52 22 23 22

Følgesnit værktøj Træk-værktøj  

Snit- og Stans

Snit- og Stans eller et lokkeværktøj betyder endelig bare at det er  formning at et stykke materiale. Det være sig huller, buk, præg osv. Næsten alle kender hulmaskinen som kan klippe hullerne i vores papir, så vi kan sætte papiret ind i en mappe. Hulmaskinen er faktisk et Snit-Stans /lokke-værktøj.

Inden for metal industrien bruges Snit og Stanse teknikken til at lave huller, buk, præg, rul, optræk osv. Tit sætter man flere af funktionerne sammen efter hinanden, derved kommer navnet følgesnits værktøj. Skal man lave mange af en slags metal emner kan det være en god ide, at lave dem i et snit og stanse værktøj, så man kan få emne prisen ned. Fordi et snit og stanse værktøj kan som regel lave flere 100 emner i timen.