Prototyper

Prototyper

Vi kan tilbyde konstruktion og fremstilling af prototyper og meget komplekse emner. Det kunne f.eks. være komplekse- formkerner,
maskindele, fiks-ture eller andre komponenter.

En prototype er et test- eller et prøveemne af et produkt. Dette fremstiller man for at tester eller afprøver et emnet, inden den egentlige masseproduktion påbegyndes. Dette kan være for at teste eller afprøve design, holdbare, materialetype, funktioner eller andre ting. Så man kan sikre sig at eventuelle fejl ved emnet er ud-bedret, inden man sætter det i produktion.

Plast emner som prototyper, har vi mulighed for at kunne 3D printe.

proto1 - Vinge-spids til vindmølle

Vinge-spids

NDA

Ved udvikling af prototyper eller “nye ideer” laver vi ofte en fortroligheds-erklæring eller NDA (non disclosure agreement) med vores kunder. Dette samt stærkt kontrol med tegninger og fremstillingen i værkstedet gør, at der ikke er noget at være i tvivl om. Du kan derfor være helt tryg, ved at vælge VP Tooling til prototype fremstilling.

SolidWorks

Alle vores designs og konstruktioner er tegnet i Solid Works. Dette gør at man har hele konstruktionen i fuld 3D. og kan tage højde for eventuelle fejl i konstruktionen, inden man begynder at fremstille emnet. For alle vores konstruktioner gælder selvfølgelig, at du har ret til alle konstruktions-beregninger, 3D filer og 2D tegninger over projektet.

MasterCam

Ved komplekse emner bruger vi Mastercam til, at programmer direkte på solid-filen. I Mastercam kan vi  i fuld 3D, se helt præcis hvad maskinen har tænkt sig at gøre og fange eventuelle fejl i stimuleringen, inden vi begynder at bearbejde emnet. Alle vores CNC maskiner er udstyret med Mastercam post-processor.

Vi har fra 3 – 9-Akset CNC maskiner, både CNC drejebænke og CNC fræsere. Der udover har vi selvfølgelig plansliber, sænke- og trådgnister, samt mange manuelle maskiner. Vi kan bearbejde i næsten alle slags materialer, lige fra nylon til titanium.

 

Fra prototype til serieproduktion.

Vores unikt sammenarbejde med VP Maskinfabrik, kommer mange af vores kunder til gode.

Vi programmere prototyperen i MasterCam, samt fremstiller prototypen. Efter Kunde, har godkend prototypen, er det nemt at flytte produktionen af emnet ind til VP Maskinfabrik, da de kan bruge vores MasterCam fil, derved spares kunden, for programmering og indkøring en gang til.

Prototype programmeret i MasterCam Prototype - Impeller fremstillet på Haas UMC750 Okuma Multus 4000 med Motoman ES200
Prototype programmeret i MasterCam Prototype fremstillet på Haas UMC750 Produktionen er flyttet ind på en Okuma Multus U4000 med Robot

 

Produktions værktøjer.

Vi kan desuden være behjælpelige med, at udvikle værktøjer til din produktion. Vores mange års produktionserfaring gør, at vi er vant til at optimer vores dreje- og fræse-værktøjer. Så vi kan komme ned på “kineser priser”

2D Tegning af Gevind Fræser

2D Tegning af Gevind Fræser

3D fil af Gevind Fræser

3D fil af Gevind Fræser

Fremstillet Gevind Fræser

Fremstillet Gevind Fræser

 

 

 

 

 

  

 


Sammenarbejde.

Da vi har et meget tæt sammenarbejde og ligger i samme lokaler som VP Maskinfabrik og VP Stål. Har vi mulighed for hurtige total løsninger, uden spilde af en masse tid med fragten frem og tilbage.